ONLINE treninzi

Želite li prepustiti brigu o svom zdravlju, formi i sposobnostima, stručnjacima sa preko 25 godina rada u struci, trenirati neograničeno u vrijeme koje vam odgovara te uživati u vrhunskoj produkciji programa, onda je ova platforma za vas.

KUPI ONLINE TRENING

JER ZASLUŽUJETE VISOKO KVALITETNU TJELOVJEŽBU I KOD KUĆE!

ON LINE PROGRAM

Želite li se kretati više i trenirati na kvalitetan način?

Želite li izgledati bolje, osjećati se bolje i biti zadovoljniji u svojoj koži?

Želite li na siguran i zanimljiv način pomicati granice svog uma i tijela?

Želite li naučiti kako se relaksirati, kako pravilno disati i kako unaprijediti svoj san?

Ako je odgovor na samo jedno od ovih pitanja DA, onda je Body & Mind ON LINE program za vas.

SVAKODNEVNE NAVIKE NAS OBLIKUJU


Zdravlje je izbor kojeg biramo svakom svojom navikom. Te navike oblikuju naš izgled i nivo naše vitalnosti, naše zdravlje, zadovoljstvo te kvalitetu života u cijelosti.

ON LINE program kojim svatko od vas može postati najzdravija verzija sebe.

Redovito kretanje, kvalitetna tjelovježba i pravilno disanje imaju čudotvornu moć u očuvanju mladolikosti, vitalnosti i kvalitete života.

Upravo je zato cjelovit pristup zdravlju i sposobnostima temeljna ideja svakog Body & Mind programa, pa tako i ovog ON LINE.

Svo svoje znanje i iskustvo ujedinili smo u jedan ON LINE program kojim možete unaprijediti svoj izgled i tjelesnu formu te oblikovati tijelo na željeni način. Ujedno možete povećati svoju snagu i kondiciju, pokretljivost i fleksibilnost te naučiti kako smanjiti stres, opustiti se i pravilno disati.

Naš je cilj voditi vas, educirati i motivirati u stvaranju i očuvanju zdravih životnih navika te ostvarenju svog specifičnog cilja.

Svi sadržaji ON LINE programa bazirani su na znanosti i potvrđeni dugogodišnjim iskustvom u praksi. Sada ovim ON LINE programom kvalitetni treninzi i informacije postaju svačija svakodnevica.

GRUPNI PROGRAM

Treninzi u grupama odvijaju se u malim trenažnim skupinama od 6 do 8 polaznika.
Male grupe omogućuju veću individualizaciju programa unutar iste skupine. Treninzi grupa programiraju se s ciljem postizanja konkretnih rezultata za određeni period, poštujući sastav grupe, razinu sposobnosti i mogućnosti klijenata unutar grupe. I unutar grupnih programa pazi se na kvalitetu podučavanja i kontrole izvođenja vježbi svakog sudionika te se nastoji odgovoriti individualno specifičnim zahtjevima klijenata unutar grupe.

Najbolji dio treninga u grupi je motivacijska atmosfera, veselje i pozitivizam koji su važan pokretač u kontinuiranoj brizi za zdravlje i vrhunsku formu.
Preporuča se osobama s ranijim iskustvom u treningu i osobama bez ograničenja, izuzev grupnih Prenatal i Active programa.

Tipovi grupnih trening programa:

 • PILATES na mašinama (dominantno na Reformeru)
 • PILATES na parteru (MATWORK)
 • PROGRESSIVE funkcionalno – kondicijski program
 • POWER FLOW
 • SCHOOL 7 – Sportski programi za djecu
 • PRENATAL i POSTNATAL*
 • ACTIVE zdravstveni fitness (program terapije pokretom)*

*Ovi programi spadaju u grupne programe, ali za posebne populacijske skupine, osobe s posebnim ograničenjima i potrebom za modifikacijom vježbi te za osobe sa bolnim stanjima i ozljedama.

INDIVIDUALNI PROGRAM

Individualni treninzi su treninzi najvišeg standarda, temeljeni na rezultatima dijagnostike te usklađeni s ciljevima klijenta.

U ovom programu potpuno se odgovara preferencijama, osobinama i mogućnostima klijenta.

Klijenta se detaljno podučava, kontrolira i podržava u provedbi svake vježbe te drugim aspektima optimizacije zdravlja i dugovječnosti.

Posebno se preporuča osobama u kineziterapiji, osobama specifičnih trenažnih zahtjeva i ciljeva te osobama kojima treba više inicijalne podrške prilikom ulaska u trenažni program.

Tipovi individualnih trening programa:

 • PILATES na mašinama
 • PILATES na parteru
 • PROGRESSIVE program različitih ciljeva: redukcija potkožne masti, izgradnja mišića, povećanje funkcionalnosti i kondicije, razvoj sposobnosti i dr.
 • TERAPIJA POKRETOM – programi korekcije posture i sanacije bolnih stanja/ozljeda
 • PRENATAL i POSTNATAL
 • POWER FLOW
 • SCHOOL 7 – Sportski program za djecu

Oblici individualnih treninga:

 • Single – jedan klijent s trenerom (1 na 1)
 • Duo – dva klijenta s trenerom (2 na 1)
 • Semi individual – tri klijenta s trenerom (3 na 1)