Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

O nama

Početna > O nama

Centar za ljude, znanost i inteligentno kretanje…

Body & Mind je začetnik inteligentnog treninga na ovim prostorima, što smo još 2003. godine definirali krilaticom: Inteligentnim treningom do zdravlja. Od početka našeg rada usmjereni smo na kvalitetu pokreta, osviještenost, preciznost i uravnoteženost daha i pokreta. Prožimajući naša znanja, sa dubokim promišljanjima, intuicijom i igrom, usudili smo se kreirati filozofiju treninga i principe rada koji u ono doba nisu bili česta pojava.

Naša misija vezana je za svakog klijenta ponaosob te na tržište kao cjelinu. Usmjereni smo ka pružanju cjelovite usluge svakom našem klijentu, koja će polučiti dugotrajne rezultate u fizičkom i emotivnom smislu. Sa druge strane svojim smo suvremenim, inovativnim i visoko kvalitetnim radom postali uzor mnogim kolegama i struci u regiji. Dobivene prilike i uloge doživljavamo ozbiljno te nastojimo svojim radom doprinijeti jačanju kolektivne svijesti o inteligentnoj tjelovježbi kojoj osnovni motiv ne bi trebao biti estetski, već zdravstveni. Ujedno ulaganjem u znanja i alate rada, osobnim i timskim razvojem pokazujemo koliko se daleko može ići kad se vjeruje, sanja i marljivo radi.

Počeli smo sa radom 2003. godine kao studio za rekreaciju i rehabilitaciju s ciljem pružanja inteligentnih i standardiziranih oblika i načina tjelovježbe, a temeljenih na suvremenoj STOTT PILATES® metodi. Od 2012. godine Body & Mind ulazi u prostor dostojan svoje razine rade te u tom novom i tada inovativnom interijeru, proširuje uslugu na područje profesionalnog sporta. Kontinuirano smo investirali u znanja i tehnologije, i na kraju velikom i hrabrom investicijom 2019. otvorili dugo sanjani, svjetski jedinstven Sport Performance Center.

Danas, u novom Body & Mind centru, pokrivamo područje rekreacije, rehabilitacije, kondicijske pripreme, dijagnostike te edukacije trenera. Iako je suvremena STOTT PILATES® metoda i dalje naša specijalnost, čiji su principi i filozofija utkani u sav naš opus, ipak naša su znanja, tehnologije koje primjenjujemo puno šire i kompletnije i upravo zato svi naši klijenti postižu vrhunske rezultate.

Povezane podstranice iz kategorije

750_4376

Grupni treninzi

Individualni način rada nam omogućuje korištenje svih naših znanja i vještina, kao i potpunog personaliziranja...

750_4624

Individualni treninzi

Individualni način rada nam omogućuje korištenje svih naših znanja i vještina...

Pilates mašine

Trening na Pilates mašinama predstavlja najcjelovitiji i najučinkovitiji trenažni sistem...

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.

Želiš li suputnika na putu prema zdravom tijelu i umu?

Na pravom si mjestu. Saznaj među prvima novosti Body & Mind Health Performance Centra za zdravo tijelo i zdrav um.

Jesi li sportaš ili rekreativac?