Uvjeti korištenja

Početna > Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja internet stranice BODY & MIND d.o.o. na adresi www.body8mind.com

Web stranicu body8mind.com pokrenuo je i uređuje BODY & MIND d.o.o., OIB: 16049305745 (dalje u tekstu: BODY & MIND ili mi).

Prvim i svakim narednim korištenjem web stranice smatra se da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na adresu info@body8mind.com

Izgled i sadržaj web stranice te Uvjete korištenja možemo bilo kada i bez obrazloženja izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatra se da vaše naknadno korištenje web stranice predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena ovih uvjeta. Body & Mind neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz promjena web sadržaja.

Pregledavanje sadržaja na ovoj adresi moguće je samo u osobne svrhe. Zabranjeno je javno prikazivanje, download, umnožavanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog pismenog dopuštenja Body & Minda. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak te prava trećih osoba.

Korisnicima se zabranjuje prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih, ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane te posebno sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal na ovoj web stranici. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići. Body & Mind pridržava pravo (ali ne i obvezu) da materijale i sadržaje koje korisnici objavljuju na njezinim stranicama, u cijelosti ili djelomično izbriše.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Body & Mind se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouratci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja biti objavljeni, ali i ne moraju biti objavljeni na web stranici Body & Minda. Dostavljanjem sadržaja i materijala na ovu adresu, automatski izdajete (ili jamčite da je vlasnik materijala izričito dopustio) Body & Mindu neopoziva, stalna i ekskluzivna prava i licenciju za korištenje, adaptiranje i mijenjanje, uklapanje u druge radove, prijevode, objavljivanje, prijenos i distribuciju po čitavom svijetu spomenutog materijala u bilo kojem obliku i kroz sve do sada poznate i buduće medije u bilo koju svrhu i bez naknade. Uvjeti ove točke važe i nakon prestanka važnosti ovog ugovora. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti (a i može biti prema autonomnoj odluci Body & Minda) isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal Body & Mindu jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Ukoliko Body & Mind zbog objave tih materijala pretrpi bilo kakvu štetu oni koji su dostavili taj materijal obvezuju se naknaditi Body & Mindu cjelokupnu štetu koju bi na taj način on pretrpio.

Body & Mind se odriče svake odgovornosti vezane na Materijale dostavljene od strane trećih osoba.

Ukoliko Internet stranica pruža mogućnost uspostavljanja veze do drugih Internet stranica na koje nemamo nikakav utjecaj, nismo odgovorni za točnost i potpunost sadržaja drugih Internet stranica niti za negativne posljedice koje bi mogle proizaći iz uporabe drugih Internet stranica.

Kolačići

Web stranice www.body8mind.com koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica www.body8mind.com samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama i automatski istječe kada korisnik zatvori svoj web preglednik. Sesijski kolačić korisniku omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama www.body8mind.com, a društveni kolačić omogućuje korisniku i da određeni sadržaj podijeli putem vlastitog računa na društvenim mrežama. Osim toga, web stranice www.body8mind.com prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica www.body8mind.com u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html

Korisnik web stranica www.body8mind.com uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. Body & Mind isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.body8mind.com u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem web stranica www.body8mind.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Internet trgovina

Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske.

Prodavatelj je BODY & MIND d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica, punoljetna i poslovno sposobna osoba, koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem PayPala, općom uplatnicom / bankovnom doznakom/ e-bankingom ili pouzećem.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

Narudžbom artikala kupac prihvaća uvjete poslovanja navedene na ovim stranicama. Molimo Vas da svoje eventualno neslaganje s uvjetima, bilo u cijelosti ili djelomice, u pisanom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe na e-mail: info@body8mind.com ili na adresu prodavatelja. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014). Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

BODY & MIND d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Body & Mind Internet stranice ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.

Body & Mind Internet stranice mogu se koristiti i svi sadržaji pregledavati za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema Uvjetima korištenja.

Usluge koje Vam pruža Body & Mind d.o.o. putem Internet trgovine ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Body & Mind nije odgovoran za troškove telefona, podatkovnog prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom narudžbe ili pregledavanja/ pretraživanja web stranica Body & Mind d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta. Sve promjene objaviti će na ovim web stranicama.

Intelektualno vlasništvo

Body & Mind uložit će razuman napor kako bi se na njegovim web stranicama objavljivali točni i aktualni podaci, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih, kao što i ne daje pravo prigovora u tom smislu.

Body & Mind ne jamči da će ova web stranica uvijek biti dostupna i raspoloživa, te da neće sadržavati pogreške ili viruse. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost.

Body & Mind ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web stranice, ili sadržaja koji su na njoj objavili ili dodali drugi korisnici.

Medijski subjekti i ostali korisnici koji koriste ove web stranice, izrijekom prihvaćaju obeštetiti Body & Mind za bilo kakva i sva potraživanja, troškove, štete ili odgovornosti koje nastaju nesavjesnim korištenjem materijala s web stranica od strane istog korisnika, uključujući i bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu.

Zaštita osobnih podataka

Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno, pohranit ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju.

Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo ukoliko ustreba poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe.

Vaši podaci neće biti korišteni da bi Vam se slali promotivni materijali osim ukoliko tako sami ne naznačite prijavom za primanje newslettera.

Uvjeti prodaje i dostava

Prodaja se može izvršiti putem internet trgovine www.body8mind.com, telefonskim putem ili e-mailom. Cijene su maloprodajne i izražene u kunama.

Dostavu vršimo putem Intereuropa tj. GLS na naznačenu adresu isključivo na teritoriju Republike Hrvatske. Slanje i dostava pošiljke izvan Republike Hrvatske nije moguća.

Isporuka robe ovisi o načinu plaćanja. Načini plaćanja su otkupninom prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na žiro račun ili PayPalom. U slučaju odabira plaćanja otkupninom kod preuzimanja robe odnosno pouzećem, roba je spremna za isporuku po primitku Vaše narudžbe. U slučaju odabira plaćanja u banci ili pošti te odabirom plaćanja putem Internet bankarstva, roba je spremna za isporuku po primitku Vaše uplate na naš račun. Prilikom plaćanja otkupninom u tijeku preuzimanja pošiljke, korisnik je dužan preuzeti pošiljku.

Kako bi proizvod stigao na adresu kupca sigurnim putem i bio sigurno uručen, prijevozniku možemo dati broj telefona kupca kako bi mogao kontaktirati ukoliko kupac nije kod kuće odnosno nije na adresi koju je naveo. Na taj način želimo izbjeći procese vraćanja pošiljke.

Pakiranje proizvoda se obavlja tako da tijekom bilo kakve manipulacije i prijevoza proizvoda proizvod ostane neoštećen i kupcu se dostavlja ispravan. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke pregledati pošiljku i ukoliko primijeti određena oštećenja ili drugi nedostatak proizvoda, dužan je odmah po primitku pošiljke prijaviti dostavljaču te obavijestiti Body & Mind.

Ako kupac u očekivanom vremenu ne primi robu ili bilo kakvu obavijest o isporuci robe, kupac treba obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele određene radnje, pronašla pošiljka te kako bi se kupcu poslala nova pošiljka odnosno zamjenska. Ukoliko je naručena roba od stranke kupca ispravna i neoštećena, a kupac ju ne želi primiti, prodavatelj ima pravo tražiti nadoknadu svih troškova od kupaca koji su vezani za isporuku proizvoda. Rok isporuke je ovisan o vrsti naručenog artikla. Za svaki pojedinačni artikl naznačeno je vrijeme dostave. U slučaju da kupac naruči više artikala, a vrijeme dostave jednog od artikala je dulje, vrijeme dostave će biti u periodu artikla sa duljim vremenom dostave. U rok isporuke se ne ubrajaju subote, nedjelje i blagdani.

Ispravnost pošiljke, reklamacije, povrat i zamjena robe

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan i odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.body8mind.com

Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sustav, kao i automatske potvrde o narudžbi. U slučaju pogreške mjerodavan je navod našeg operatera. Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe. U tom slučaju, molimo Vas da nam takav proizvod reklamirate kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom ili imate bilo kakav prigovor, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: info@body8mind.com

Nakon što kupac reklamira ispravnost proizvoda, Body & Mind će u najkraćem roku osigurati preuzimanje robe, posredstvom dostavljača ovlaštene tvrtke Intereuropa tj. GLS. Otpremne troškove kod takvog povrata u potpunosti će preuzeti Body & Mind nakon čega će bez ikakve naknade poslati kupcu zamjenski proizvod prvom mogućom dostavom ili mu odobriti povrat novca, prema izboru kupca.

Ukoliko kupac želi zamijeniti ispravan i nekorišten proizvod koji mu ne odgovara, takav proizvod može vratiti prodavatelju u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. Ukoliko želite vratiti ili zamijeniti ispravan proizvod, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: info@body8mind.com kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca. Po preuzimanju ispravnog proizvoda u originalnoj ambalaži, Body & Mind će prvom mogućom dostavom poslati zamjenski artikl po izboru kupca.

Potrošač mora snositi samo izravne troškove povrata robe, osim ako je trgovac pristao snositi te troškove ili ako je trgovac propustio obavijestiti potrošača o tome da je dužan snositi te troškove.

Postupak u slučaju jednostranog raskida ugovora

Vašu narudžbu, sukladno čl. 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), možete otkazati bez naknade i bez navođenja razloga u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. U tom slučaju, proizvod ćemo preuzeti natrag (sukladno odredbama čl. 74.-77. Zakona o zaštiti potrošača) ili ga zamijeniti. Robu ćemo preuzeti sami posredstvom dostavljača ovlaštene tvrtke Intereuropa tj. GLS.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora uz prethodno preuzimanje u posjed vraćene robe. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Molimo Vas da obratite pozornost na mogućnost odgovornosti za umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Pažljivo pročitajte ova pravila o kolačićima i sličnim tehnologijama prije korištenja naše web stranice

Što su kolačići?

Kolačići su male datoteke koje sadrže slova i brojeve koje mogu biti postavljene na vaš uređaj kad posjetite web stranicu. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj platformi pamćenjem vaših preferencija. Na primjer, na mnogim web-mjestima e-trgovine, ako dodate stavku u mrežnu košaricu za kupnju bez dovršavanja postupka naplate, sljedeći put kad posjetite isto web-mjesto, još uvijek možete vidjeti istu stavku u košarici za kupnju. Ovo je primjer kako se kolačići upotrebljavaju za pamćenje vaših postavki.
Bez upotrebe kolačića vaše će iskustvo na našoj web stranici biti manje uslužno za korisnika.
Za više informacija o kolačićima pogledajte: www.allaboutcookies.org

Zašto upotrebljavamo kolačiće?

Kolačići obavljaju različite funkcije, uključujući olakšavanje navigacije i spremanje vaših postavki kako bi vam pokazali relevantan sadržaj i poboljšali opće korisničko iskustvo.Bez upotrebe kolačića vaše će iskustvo na našoj web stranici biti manje uslužno za korisnika.
Za više informacija o kolačićima pogledajte: www.allaboutcookies.org

Kolačiće upotrebljavamo:

 • Za upravljanje postavkama i poboljšanje određenih značajki na našoj platformi. To može obuhvaćati prikupljanje podataka o datumu i vremenu vašeg posjeta, povijesti pregledavanja i željenim opcijama.
 • Kao podršku za naše mjere sigurnosti i otkrivanje prijevara.
 • Da bismo analizirali način pristupanja našoj platformi, kako se platforma upotrebljava i njezine performanse. Te informacije upotrebljavamo za održavanje, upravljanje i neprekidno poboljšavanje naših usluga.

Kakve kolačiće i druge tehnologije upotrebljavamo?

Naša platforma upotrebljava sljedeće kategorije kolačića i tehnologija:

Stalni kolačići – ti se kolačići pohranjuju u pregledniku vašeg uređaja i koriste se svaki put kad posjetite našu platformu. Ovi nam kolačići pomažu u pamćenju vaših postavki i preferenci kako bismo vaš sljedeći posjet učinili praktičnijim. Na primjer, ti će kolačići osigurati da se više nećete morati prijavljivati.


Sesijski kolačići –to su privremeni kolačići koji ostaju u arhivu kolačića u vašem pregledniku dok ne napustite našu platformu. Informacije koje primimo pomoću tih kolačića pomažu nam analizirati uzorke web-prometa, što nam omogućuje prepoznavanje i otklanjanje poteškoća i bolji navigacijski doživljaj.


Naša platforma može sadržavati veze na web-mjesta ili aplikacije trećih strana, uključujući i web-mjesta i aplikacije naših web partnera. Imajte na umu da i ta web-mjesta trećih strana također mogu upotrebljavati kolačiće. Ne kontroliramo ta web-mjesta trećih strana i nismo odgovorni za kolačiće koje su postavili ili kojima pristupaju. Ako kliknete na jednu od ovih veza ili aplikacija, imajte na umu da će svatko imati vlastita pravila o kolačićima. Stoga pročitajte pravila o kolačićima drugih internetskih stranica ili aplikacija prije korištenja.

Imamo li kolačiće ili dodatke trećih strana na našoj platformi?

Treće strane, kao što su oglašavačke mreže i davatelji vanjskih usluga, poput analize web-prometa, mogu upotrebljavati kolačiće, web-pratilice, pakete za razvoj softvera (SDK) ili slične tehnologije za prikupljanje podataka o vašem posjetu našoj platformi. Informacije se upotrebljavaju kako bismo analizirali posjećenost naše web stranice. Nemamo kontrolu nad korištenjem tih kolačića trećih strana, a koji se reguliraju pravilima o privatnosti / kolačićima trećih strana.

U nastavku su navedene treće strane kojima dopuštamo postavljanje kolačića ili drugih tehnologija na vaš uređaj.

Partneri za analitiku: Da bismo bolje razumjeli kako upotrebljavate našu platformu, radimo s različitim partnerima za analitiku. Dopuštamo partnerima za analitiku kao što su Google i Facebook Analytics da upotrebljavaju kolačiće, SDK-ove i druge srodne tehnologije. Više informacija o tome kako Google i Facebook upotrebljavaju vaše podatke potražite na adresi:

https://www.google.com/policies/technologies/partner-sites/

https://www.facebook.com/about/privacy/update.

Partneri za oglašavanje: Naši partneri za oglašavanje kao što su itd. mogu upotrebljavati ciljane i oglašavačke kolačiće za prikazivanje oglasa za koje vjeruju da bi vam najvjerojatnije bili zanimljivi te za mjerenje učinkovitosti takvih oglasa na našoj platformi.

Dodaci trećih strana: Naša platforma također upotrebljava dodatke trećih strana u obliku gumba za dijeljenje na Facebooku, Twitteru i Whatsappu. Pomoću ovog gumba za dijeljenje možete dijeliti svoje oglase na platformi trećih strana pod uvjetom da ste prijavljeni na ove treće strane. Ove treće strane mogu povezati vašu interakciju s našom platformom s vašim računom kod njih. Zato pročitajte pravila o privatnosti treće strane prije nego što kliknete na gumb Dijeli.

Što možete učiniti da biste izbrisali, onemogućili ili blokirali kolačiće?

Vaš će preglednik obično pružiti informacije o tome kako odbiti, izbrisati ili blokirati kolačiće. Sljedeće veze odvest će vas do tih informacija na nekom od najčešćih preglednika:

Google Chrome
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Safari
Opera
Možete isključiti kolačiće treće strane iz usluge Google Analytics putem ads settings ili putem https://adssettings.google.com

Napomena: Ako odlučite blokirati kolačiće koje postavljamo na našoj platformi, možda nećete moći pristupiti cijelom ili dijelu naših usluga, na primjer, možda nećete moći spremiti prilagođene postavke kao što su informacije o prijavi.

Podaci za kontakt

Za dodatne informacije ili za ostvarivanje vaših prava obratite nam se putem našeg obrasca za kontakt.

GRUPNI PROGRAM

Treninzi u grupama odvijaju se u malim trenažnim skupinama od 6 do 8 polaznika.
Male grupe omogućuju veću individualizaciju programa unutar iste skupine. Treninzi grupa programiraju se s ciljem postizanja konkretnih rezultata za određeni period, poštujući sastav grupe, razinu sposobnosti i mogućnosti klijenata unutar grupe. I unutar grupnih programa pazi se na kvalitetu podučavanja i kontrole izvođenja vježbi svakog sudionika te se nastoji odgovoriti individualno specifičnim zahtjevima klijenata unutar grupe.

Najbolji dio treninga u grupi je motivacijska atmosfera, veselje i pozitivizam koji su važan pokretač u kontinuiranoj brizi za zdravlje i vrhunsku formu.
Preporuča se osobama s ranijim iskustvom u treningu i osobama bez ograničenja, izuzev grupnih Prenatal i Active programa.

Tipovi grupnih trening programa:

 • PILATES na mašinama (dominantno na Reformeru)
 • PILATES na parteru (MATWORK)
 • PROGRESSIVE funkcionalno – kondicijski program
 • POWER FLOW
 • SCHOOL 7 – Sportski programi za djecu
 • PRENATAL i POSTNATAL*
 • ACTIVE zdravstveni fitness (program terapije pokretom)*

*Ovi programi spadaju u grupne programe, ali za posebne populacijske skupine, osobe s posebnim ograničenjima i potrebom za modifikacijom vježbi te za osobe sa bolnim stanjima i ozljedama.

INDIVIDUALNI PROGRAM

Individualni treninzi su treninzi najvišeg standarda, temeljeni na rezultatima dijagnostike te usklađeni s ciljevima klijenta.

U ovom programu potpuno se odgovara preferencijama, osobinama i mogućnostima klijenta.

Klijenta se detaljno podučava, kontrolira i podržava u provedbi svake vježbe te drugim aspektima optimizacije zdravlja i dugovječnosti.

Posebno se preporuča osobama u kineziterapiji, osobama specifičnih trenažnih zahtjeva i ciljeva te osobama kojima treba više inicijalne podrške prilikom ulaska u trenažni program.

Tipovi individualnih trening programa:

 • PILATES na mašinama
 • PILATES na parteru
 • PROGRESSIVE program različitih ciljeva: redukcija potkožne masti, izgradnja mišića, povećanje funkcionalnosti i kondicije, razvoj sposobnosti i dr.
 • TERAPIJA POKRETOM – programi korekcije posture i sanacije bolnih stanja/ozljeda
 • PRENATAL i POSTNATAL
 • POWER FLOW
 • SCHOOL 7 – Sportski program za djecu

Oblici individualnih treninga:

 • Single – jedan klijent s trenerom (1 na 1)
 • Duo – dva klijenta s trenerom (2 na 1)
 • Semi individual – tri klijenta s trenerom (3 na 1)