PROGRAMI TRENINGA

Naši raznovrsni programi treninga za opću populaciju namijenjeni su svima koji žele trenirati pametno, unaprijediti svoje zdravlje i izgled te razvijati svoje fizičke i mentalne sposobnosti.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

NOVA DIMENZIJA FITNESSA

PROGRAMI TRENINGA

Body & Mind nudi raznovrsne programe namijenjene treningu i terapiji opće populacije.Programi treninga su usmjereni ka različitim ciljevima, sukladno željama i mogućnostima polaznika.Kako govori i naša krilatica,  Body & Mind trenažni programi su inteligentni te usmjereni ka optimizaciji zdravlja i svih psiho-fizičkih sposobnosti.Osim visoke razine energije i vitalnosti, dobrog izgleda i forme, Body & Mind programima unapređujete svoj motorički program i održavate mladolikost mozga.Body & Mind sustav rada predstavlja novu dimenziju fitnesa, koja svakom od vas pomaže da ostvarite svoj puni potencijal.Ponosno i unikatno spajamo različite metode i pristupe u novi, suvremeni i cjeloviti sustav namijenjen svima koji žele najbolje za svoje tijelo i um.Svi naši program provode se individualno, poluindividualno ili  malim grupama od 6-8 osoba.

ONLINE TRENINZI


Svo svoje znanje i iskustvo ujedinili smo u jedan ON LINE program kojim možete unaprijediti svoj izgled i tjelesnu formu te oblikovati tijelo na željeni način. Ujedno možete povećati svoju snagu i kondiciju, pokretljivost i fleksibilnost te naučiti kako smanjiti stres, opustiti se i pravilno disati. Naš je cilj voditi vas, educirati i motivirati u stvaranju i očuvanju zdravih životnih navika te ostvarenju svog specifičnog cilja.

SAZNAJ VIŠE

UVODNI TRENING


Svaka osoba prije početka rekreativnog vježbanja u Body & Mind centru prolazi privatni UVODNI TRENING kojeg čine konzultacije, inicijalna dijagnostika i kratki pokazni trening. Na uvodnom se treningu upoznajemo s navikama, eventualnim ograničenjima i bolovima te ciljevima pojedinca. Provodimo analizu mehanike disanja, posturalnu analizu, analizu hodanja i kretanja, sastav tijela te ukupni motorički status te definiramo trenutno stanje i nivo utreniranosti.

SAZNAJ VIŠE

PROGRESSIVE®​


PROGRESSIVE® je inteligentan i suvremen TZK za odrasle. Cilj mu je unaprijediti izgled i sastav tijela te kognitivne i tjelesne sposobnosti svakog polaznika. PROGRESSIVE® programi namijenjeni su rekreativcima oba spola, koji žele u jednom treningu dobiti maksimum te razvijati pokretljivost, snagu, izdržljivost, skočnost i brzinu.

SAZNAJ VIŠE

PILATES


Želite li treningom unaprijediti zdravlje svoje kralježnice i svih zglobova, lijepo oblikovati i tonirati mišiće cijelog tijela, povećati svoju fleksibilnost i jakost te se kretati s lakoćom, onda je ovo program za vas. Jedna od najcjelovitijih, a svakako i najposebnijih metoda današnjice jest Pilates koji se primjenjuje u terapiji, rekreaciji i vrhunskom sportu.

SAZNAJ VIŠE

DNS / NEUROMUSCULAR STABILIZATION


DNS – Dinamička neuromuskularna stabilizacija, Praške škole rehabilitacije, je metoda učenja optimalnog korištenja tijela u kretanju i mirovanju po uzoru na razvojne faze djeteta.

SAZNAJ VIŠE

TRUDNICE


Program za trudnice u Body & Mind Centru spaja više komplementarnih metoda koja svaka na svoj način pridonosi zdravoj trudnoći i bržem oporavku nakon poroda. DNS i STOTT PILATES® glavne su metode ovog programa koje zajednički doprinose pravilnom disanju i držanju, optimalnoj mobilnosti i stabilnosti, održanju mišićnog tonusa, boljoj cirkulaciji i relaksaciji bez rizika.

SAZNAJ VIŠE

SPORTSKI TRENING ZA DJECU


Želite li kvalitetnim treningom doprinijeti zdravom rastu i razvoju te pravilnom držanju i kretanju svog djeteta, onda je ovo program za Vas. SCHOOL 7 je jedinstven sustav treninga namijenjen je djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, neovisno o razini treniranosti.

SAZNAJ VIŠE

POWER FLOW


POWER FLOW kombinira različite vježbe i tehnike disanja, kojima je zajednički cilj povećanje pokretljivosti, jakosti, balansa, lakoće i preciznosti kretanja te svjesnog disanja. POWER FLOW program unapređuje oporavak i smanjuje stres, diže razinu energije, smanjuje upale i stres te doprinosi vitalnosti tijela i uma.

SAZNAJ VIŠE

ACTIVE ZDRAVSTVENI TRENING


ACTIVE zdravstveni trening spaja terapijski STOTT PILATES®, DNS I druge korektivne vježbe u jedinstven kineziterapijski program. ACTIVE je namijenjen osobama sa kroničnim oboljenjima, osobama u postrehabilitaciji I svima koji trebaju trajno modificirani program vježbanja.

SAZNAJ VIŠE

TERAPIJA POKRETOM


Terapija u Body & Mind-u pokriva različite oblike disfunkcija kojima je uzrok loše držanje, kretanje i disanje, koštano-mišićnie ozljede, bolna stanja i bolesti. Trenutno stanje disfunkcije potvrđuje se na uvodnom satu terapije koji pokriva konzultacije, procjenu i dijagnostiku.

SAZNAJ VIŠE

GRUPNI PROGRAM

Treninzi u grupama odvijaju se u malim trenažnim skupinama od 6 do 8 polaznika.
Male grupe omogućuju veću individualizaciju programa unutar iste skupine. Treninzi grupa programiraju se s ciljem postizanja konkretnih rezultata za određeni period, poštujući sastav grupe, razinu sposobnosti i mogućnosti klijenata unutar grupe. I unutar grupnih programa pazi se na kvalitetu podučavanja i kontrole izvođenja vježbi svakog sudionika te se nastoji odgovoriti individualno specifičnim zahtjevima klijenata unutar grupe.

Najbolji dio treninga u grupi je motivacijska atmosfera, veselje i pozitivizam koji su važan pokretač u kontinuiranoj brizi za zdravlje i vrhunsku formu.
Preporuča se osobama s ranijim iskustvom u treningu i osobama bez ograničenja, izuzev grupnih Prenatal i Active programa.

Tipovi grupnih trening programa:

 • PILATES na mašinama (dominantno na Reformeru)
 • PILATES na parteru (MATWORK)
 • PROGRESSIVE funkcionalno – kondicijski program
 • POWER FLOW
 • SCHOOL 7 – Sportski programi za djecu
 • PRENATAL i POSTNATAL*
 • ACTIVE zdravstveni fitness (program terapije pokretom)*

*Ovi programi spadaju u grupne programe, ali za posebne populacijske skupine, osobe s posebnim ograničenjima i potrebom za modifikacijom vježbi te za osobe sa bolnim stanjima i ozljedama.

INDIVIDUALNI PROGRAM

Individualni treninzi su treninzi najvišeg standarda, temeljeni na rezultatima dijagnostike te usklađeni s ciljevima klijenta.

U ovom programu potpuno se odgovara preferencijama, osobinama i mogućnostima klijenta.

Klijenta se detaljno podučava, kontrolira i podržava u provedbi svake vježbe te drugim aspektima optimizacije zdravlja i dugovječnosti.

Posebno se preporuča osobama u kineziterapiji, osobama specifičnih trenažnih zahtjeva i ciljeva te osobama kojima treba više inicijalne podrške prilikom ulaska u trenažni program.

Tipovi individualnih trening programa:

 • PILATES na mašinama
 • PILATES na parteru
 • PROGRESSIVE program različitih ciljeva: redukcija potkožne masti, izgradnja mišića, povećanje funkcionalnosti i kondicije, razvoj sposobnosti i dr.
 • TERAPIJA POKRETOM – programi korekcije posture i sanacije bolnih stanja/ozljeda
 • PRENATAL i POSTNATAL
 • POWER FLOW
 • SCHOOL 7 – Sportski program za djecu

Oblici individualnih treninga:

 • Single – jedan klijent s trenerom (1 na 1)
 • Duo – dva klijenta s trenerom (2 na 1)
 • Semi individual – tri klijenta s trenerom (3 na 1)