Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Sport

Početna > Sport
sport performance

Kondicijska priprema sportaša

U današnje vrijeme kada su zahtjevi vrhunskog natjecateljskog sporta sve veći i kada se od sportaša traži da budu gladijatori sportskog terena, kondicijska priprema zauzima važno mjesto u njihovoj cjelovitoj pripremljenosti.

750_4951

Sportska dijagnostika

Za određivanje ciljeva treninga nužno je imati uvid u stanje relevantnih sposobnosti, osobina i znanja sportaša pa je tako za suvremeni pristup vrhunskom sportu nužna dijagnostika.

prevencija

Prevencija ozljeda

Prevencija ozljeda je sve važniji segment kondicijske pripreme koji u novije doba traži posebnu edukaciju i specijalizaciju kondicijskih trenera.

Progressive-4

Razvojni programi

U kondicijskoj pripremi sportaša Body and Mind je razvio moderan, i u praksi lako primjenjiv, sustav koji je usmjeren na razvoj onih dominantnih sposobnosti i vještina koje sportaš mora posjedovati kako bi postigao željeni rezultat

neck

"Off Season"

Kada nastupi vrijeme završnog ili prijelaznog perioda u godišnjem ciklusu treninga i natjecanja, Body and Mind Sport Performance Centre nudi sportašima program treninga za razvoj i usavršavanje sposobnosti.

750_4553

Treninzi "na daljinu"

DISTANCE PROGRESSIVE® naša jedinstvena usluga treniranja “na daljinu”, namijenjena svim vrhunskim sportašima i sportskim udruženjima/klubovima čiji trenažni proces ne provodi kondicijski trener-kineziolog-.

PPD-Zagreb-pripreme-–-Rogla-1

Suradnja s klubovima

Danas, kondicijski sadržaji, kao i stručni ljudi koji ih provode, neizostavan su dio funkcioniranja svakog ozbiljnog sportskog kluba na svijetu.

bzik

MindBody tehnike u kondicijskoj pripremi

MindBody tehnike u kondicijskoj pripremi imaju svoju primjenu u prevencijskim, obnavljajućim i prijelaznim kineziterapijskim programima

750_5015

Terapija sportskih ozljEda

Terapija sportskih ozljeda u Body & Mind-u provodi se uz udruženi rad fizioterapeuta, kineziterapeuta i kondicijskih trenera.

structure-sport-play-training-soccer-movement-1336779-pxhere.com

Kondicijska priprema djece i mladih

Kondicijska priprema djece i mladih sportaša područje je kondicijske pripreme koje ima svoje posebnosti, ograničenja, učinke ali i opasnosti.

750_4548

Pilates u kondicijskoj pripremi

Pilates metoda, izvorno zvana kontrologijom, predstavlja inteligentan sustav vježbi koji je danas sastavni dio mnogih rekreacijskih i rehabilitacijskih programa te kondicijske pripreme sportaša.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.

Želiš li suputnika na putu prema zdravom tijelu i umu?

Na pravom si mjestu. Saznaj među prvima novosti Body & Mind Health Performance Centra za zdravo tijelo i zdrav um.

Jesi li sportaš ili rekreativac?