Body & Mind WARRIOR WEEK Special Edition

Početna > Novosti > Body & Mind WARRIOR WEEK Special Edition

Body & Mind WARRIOR WEEK Special Edition poseban je događaj koji ujedinjuje 5 posebnih osoba, koje su prije 20 godina shvatile dubinu i dosege BodyMind tehnika, Pilatesa primarno.

One su prepoznale važnost povezanosti daha i pokreta, mentalne prisutnosti i bivanja u treningu, vizualizacije i inteligentnog treninga usmjerenog ka zdravlju.

Među prvima na našim prostorima krenule su sa radom u malim trenažnim centrima, zvanim studio, sa individualizacijom treninga a veći dio njih se trebao boriti sa svim izazovima poduzetništva. One su inspirativne i one su ratnice jer su žene, jer su shvatile dubinu u metodama koje nisu bile tada popularne, jer su krenule sa pristupima usmjerenim ka zdravlju dok su estetika i performans vladali ovim prostorima.

Sve su one povezane istim idejama, počecima, koegzistiranjem u tom dugom vremenu te sličnim izazovima i borbama.

Iako su nekad bili jaka konkurencija, ovaj događaj koji povezuje sve njih iz tih početaka, pokazuje da vrijeme nadilazi nadmetanja, ujedinjuje i spaja, ako su srca otvorena.

Body & Mind WARRIOR WEEK Special Edition spaja iznimne žene, vizionarke i ratnice koje će ujedinjenjem u ovaj događaj potaknuti sve druge na međusobno poštivanje, razumijevanje i davanje podrške.

Ako želite čuti kako je to bilo kada su se postavljali temelji “studija” na ovim prostorima, kako je bilo prepoznati da neke metode i pristupi nadilaze druge, kako je Pilates došao na ove prostore te kako je biti onda i danas žena trener, predavač i poduzetnik, pridružite nam se na još jednom Body & Mind WARRIOR WEEK-u.

Predavačice

Asja Petersen

Goga Majerić Tomić

Tamara Ratković

Martina Mavrin Jeličić

Mirela Anić

Sva predavanja su u formi intervjua sa direktnom komunikacijom svih koji sudjeluju i slušaju.

Cijeli događaj je BESPLATAN i online.
 Održati će se: 26.-30.04.2021.
Svaki dan u 14h preko Zooma. Snimke će biti dostupne i naknadno!

Prijava za Warrior Week - Special edition

GRUPNI PROGRAM

Treninzi u grupama odvijaju se u malim trenažnim skupinama od 6 do 8 polaznika.
Male grupe omogućuju veću individualizaciju programa unutar iste skupine. Treninzi grupa programiraju se s ciljem postizanja konkretnih rezultata za određeni period, poštujući sastav grupe, razinu sposobnosti i mogućnosti klijenata unutar grupe. I unutar grupnih programa pazi se na kvalitetu podučavanja i kontrole izvođenja vježbi svakog sudionika te se nastoji odgovoriti individualno specifičnim zahtjevima klijenata unutar grupe.

Najbolji dio treninga u grupi je motivacijska atmosfera, veselje i pozitivizam koji su važan pokretač u kontinuiranoj brizi za zdravlje i vrhunsku formu.
Preporuča se osobama s ranijim iskustvom u treningu i osobama bez ograničenja, izuzev grupnih Prenatal i Active programa.

Tipovi grupnih trening programa:

 • PILATES na mašinama (dominantno na Reformeru)
 • PILATES na parteru (MATWORK)
 • PROGRESSIVE funkcionalno – kondicijski program
 • POWER FLOW
 • SCHOOL 7 – Sportski programi za djecu
 • PRENATAL i POSTNATAL*
 • ACTIVE zdravstveni fitness (program terapije pokretom)*

*Ovi programi spadaju u grupne programe, ali za posebne populacijske skupine, osobe s posebnim ograničenjima i potrebom za modifikacijom vježbi te za osobe sa bolnim stanjima i ozljedama.

INDIVIDUALNI PROGRAM

Individualni treninzi su treninzi najvišeg standarda, temeljeni na rezultatima dijagnostike te usklađeni s ciljevima klijenta.

U ovom programu potpuno se odgovara preferencijama, osobinama i mogućnostima klijenta.

Klijenta se detaljno podučava, kontrolira i podržava u provedbi svake vježbe te drugim aspektima optimizacije zdravlja i dugovječnosti.

Posebno se preporuča osobama u kineziterapiji, osobama specifičnih trenažnih zahtjeva i ciljeva te osobama kojima treba više inicijalne podrške prilikom ulaska u trenažni program.

Tipovi individualnih trening programa:

 • PILATES na mašinama
 • PILATES na parteru
 • PROGRESSIVE program različitih ciljeva: redukcija potkožne masti, izgradnja mišića, povećanje funkcionalnosti i kondicije, razvoj sposobnosti i dr.
 • TERAPIJA POKRETOM – programi korekcije posture i sanacije bolnih stanja/ozljeda
 • PRENATAL i POSTNATAL
 • POWER FLOW
 • SCHOOL 7 – Sportski program za djecu

Oblici individualnih treninga:

 • Single – jedan klijent s trenerom (1 na 1)
 • Duo – dva klijenta s trenerom (2 na 1)
 • Semi individual – tri klijenta s trenerom (3 na 1)