Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Igor Blažinčić

Početna > Naš tim > Igor Blažinčić

Diplomirao je 2007. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i stekao zvanje magistra kineziologije i kondicijskog trenera.

 

Njegov znanstveni rad “Efekti primjene maksimalnih mišićnih kontrakcija agonista i antagonista u izvedbi skleka s odrazom” nagrađen je Rektorovom nagradom za najbolji znanstveni rad 2005. godine. Autor je mnogih znanstvenih i stručnih radova u području kineziologije i kondicijske pripreme sportaša te članaka o zdravom načinu života.

 

Karijeru kondicijskog trenera započeo je tijekom prve godine fakulteta 2001. godine i otad radi u brojnim sportskim klubovima te s nizom košarkaških reprezentativnih selekcija i sportaša kao njihov individualni trener. Široki je spektar sportova iz kojih je radio s profesionalcima: košarka, nogomet, tenis, rukomet, automobilizam, boks, odbojka, hokej.

 

Od 2005. do 2008. bio je kondicijski trener u Hrvatskom košarkaškom savezu. Dva je puta pripremao mušku juniorsku reprezentaciju Hrvatske za europska prvenstva i još dva puta žensku seniorsku reprezentaciju Hrvatske za Europsko prvenstvo.

 

Košarkašima se bavio i u sezoni 2010./2011., kad je kao kondicijski trener prve momčadi KK Zagreb postao prvak Hrvatske i osvajio Kup Krešimira Ćosića. Sezonu poslije toga s istim klubom obranio je naslov pobjednika Kupa, a momčad je pripremao i za prvu povijesnu sezonu u Euroligi, najjačem klupskom europskom natjecanju.

 

U 2013. godini prešao je u redove KK Cibone, na poziv Nevena Spahije, jednog od najtrofejnijih hrvatskih trenera. Sudjelovao je u osvajanju regionalne ABA lige, prvom u Ciboninoj povijesti.

 

S Mirelom Anić stvorio je sustav kondicijske pripreme, rekreacije i dijagnostike nazvan “Progressive”, te edukacijski sustav za izobrazbu trenera.

 

Od 2010. godine koordinator je kondicijske pripreme u Body&Mind studiju kroz koji je prošlo nekoliko stotina sportaša. Trenutačno je pod njegovim nazorom pedesetak profesionalnih sportaša raznih uzrasta i sportova.

 

Ujedno je i vanjski suradnik Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, gdje predaje na usmjerenju Kondicijska priprema sportaša.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.