Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Mirela Anić

Početna > Naš tim > Mirela Anić

CEO Body & Mind

Mirela Anić je osnivačica i vlasnica Body & Mind franšize.

 

Koautorica je PROGRESSIVE® Sport Performance sustava, trenažno-dijagnostičkog sustava za rad u sportu i rekreaciji. Autorica je ATHLETE POWER FLOW koncepta treninga koji sadrži protokole za optimizaciju mobilnosti i stabilnosti sportaša.

 

Mirela je kondicijski trener, posebno specijalizirana za prevenciju i sanaciju sportskih ozljeda. Međunarodno je priznati STOTT PILATES® Certified Instructor te ovlaštena za trening i edukaciju svih segmenata Pilatesa od post-rehabilitacije do sporta. Začetnica suvremenog, na znanosti temeljenog Pilatesa u regiji. Mirela je i DNS certificirani trener te Hatha yoga učitelj.

 

Vanjski je suradnik Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, za područje Pilatesa i drugih mindbody tehnika unutar kondicijske pripreme sportaša.

 

Od 1996. Godine radi kao voditelj grupnih rekreativnih programa, dok od 2000. godine, zajedno sa početkom njezine Pilates specijalizacije u Torontu, otpočinje njezin rad u rekreaciji i kineziterapiji. Od 2012. Kreće sa sustavnim radom u sportu, radeći pri tom individualno sa mnogim vrhunskim sportašima i olimpijcima te sa ekipama unutar sportskih klubova.

 

Od 2000. godine sustavno se i kontinuirano specijalistički educira, a posebno u području kineziterapije, dijagnostike i kondicijske pripreme i to u Kanadi i Sjevernoj Americi. Kao kondicijski trener provodila je svoju neformalnu edukaciju i opservaciju u NBA klubovima (Atlanta Hawks, Indiana Pacers).

 

Od rane mladosti bavi se različitim plesnim formama (klasični balet, moderni ples, jazz dance itd.) pa tako završava školu za ritmiku i ples u Bogovićevoj i pleše u mnogim plesnih školama kod tada vodećih plesnih pedagoga. Plesom se intenzivno bavi sve do početka trenerskog posla, u koji je unijela razumijevanje pokreta i kreativnost stećenu dugogodišnjim plesnim treninzima. Mirela i danas aktivno trenira različite forme treninga, najviše weight lifting i atletska trčanja.

 

Mirelino duboko poznavanje posturalnih utjecaja na kretnje, praktično razumjevanje biomehanike, veliko iskustvo i široki dijapazon vježbi, posebno iz područja prevencije ozljeda i kineziterapije, te njezina kreativnost, usmjerenost na detalje i jednostavnost podučavanja, čine ju jedinstvenim trenerom i edukatorom u ovom dijelu Europe.

 

No najvažnije od svega, Mirelu krasi neiscrpna energija, ljubav prema poslu, potreba da konstantno raste i uči te je kao takva velika motivacija svojim klijentima.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.