Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

PROGRESSIVE® Health & Performance

online edukacija

PROGRESSIVE® Health & Performance edukacija sadrži suvremena teorijska i praktična znanja iz područja dijagnostike i treninga rekreativaca i sportaša. PROGRESSIVE® sustav nudi cjelovit, inteligentan i progresivan pristup dijagnostici i treningu, a koncipiran je sa ciljem optimizacije zdravlja te unapređenja sposobnosti i sportske izvedbe svojih korisnika.

PROGRESSIVE® Health & Performance edukacija namjenjena je usavršavanju i specijalizaciji kineziologa, terapeuta te trenera različitih rekreativnih programa.

PROGRESSIVE® Health & Performance se sastoji od unaprijed snimljenih MODULA, od kojih svaki pokriva posebnu temu ali se međusobno nadograđuju.

Prednosti ONLINE edukacija Body & Mind Akademije:

1.

Vrhunski sadržaj edukacija kojem je cilj integracija suvremene znanosti u praksu.

2.

Sadržaj koji daje teorijska znanja i mnogo praktičnih alata i savjeta.

3.

Vrhunska kvaliteta produkcije.

4.

Mogućnost gledanja snimljenih materijala u željeno vrijeme.

5.

Mogućnost višekratnog gledanja snimljenih materijala.

6.

Kompletno raspisani edukacijski materijal koju dobiva svaki student

7.

Konzultacijski sati sa predavačima, ON LINE u živo, koji služi studentima za postavljanje dodatnih pitanja nakon proučenih materijala.

8.

Dodatna mogućnost slanja pitanja u pisanom obliku, koja jamči polaznicima odgovore od strane predavača.

9.

Izostanak raznovrsnih tehničkih problema, svojstvenih on line edukaciji u živo.

10.

Mnoge dodatne pogodnosti za polaznike u vidu interne strukovne savjetodavne grupe, popusti na mnoge sljedeće edukacije i dr.

Što dobiva svaki polaznik?

Polaznici dobivaju konretna rješenja i praktične alate kojima mogu unaprijediti zdravlje, formu i performance svojih rekreativaca i sportaša.

Svaki modul pokriva teorijsku osnovu konkretne teme te praktični dio, sa jasnim uputama za kvalitetnu primjenu.

Polaznici dobivaju edukacijske materijale vezanu za svaku temu.

Nakon kupljenih i odslušanih svih osnovnih modula PROGRESSIVE® edukacije,  održava se poseban dan sa predavačima (u živo ili/i on line) namijenjen dodatnom informiranju polaznika te njihovom certificiranju.

Polaznici dobivaju PROGRESSIVE® certifikat.

Zašto Body & Mind?


Iza PROGRESSIVE® edukacijskih seminara stoji preko 25 godina rada naših stručnjaka u sportu i rekreaciji, stotine sati formalne naobrazba, više tisuća sati neformalne edukacije i strukovnih opservacija u mnogim sportskim klubovima, a posebno u klubovima NBA-u.

Koliko je uspješnih polaznika Body & Mind akademije do sada?

PROGRESSIVE® edukacija održava se od 2004. godine i od tada je više stotina studenata prošlo ovu edukaciju.

Tko su predavači?


Predavači su kineziolozi i stručnjaci Body & Mind Centra, treneri sa ogromnim iskustvom u radu sa sportašima i rekreativcima: Mirela Anić i Igor Blažinčić.

Organizacija i provedba edukacija

PROGRESSIVE® Health & Performance edukacija koncipirana je kao unaprijed snimljena ON LINE edukacija, razrađena po modulima. Svaki modul pokriva svoju temu, koji se međusobno nadograđuju.

Cijeli sustav PROGRESSIVE® Health & Performance edukacije je ON LINE!!!

Polaznici nakon kupnje dobivaju pristup ON LINE edukaciji (webinaru). ON LINE format edukacija čine snimljeni materijali teorijske i praktične nastave, vrhunske produkcije. Ovakav format edukacije omogućiti polaznicima da pokrivenu materiju prolaze višekratno, u vrijeme koje im odgovara i u tempu koje im odgovara.

Lansirana je Body & Mind ONLINE platforma na kojoj se, između ostalog, nalazi i PROGRESSIVE® Health & Performance edukacija.

U narednim tjednoma izbacivat ćemo nove module prvog stupnja, a u narednim mjesecima bit će dostupne sve tri razine sa svim edukacijskim modulima.

Osnovni PROGRESSIVE® edukacijski MODULI:

1. DISANJE

osnova zdravlja i vrhunskih performansi

Kroz ovaj modul naučite koji su utjecaji disanja na ljudsko zdravlje i sposobnosti, koji su nepravilni a koji pravilni načini disanja, kako izgleda korektna mehanika disanja i kako se ista može naučiti kroz posebne vježbe re-edukacije disanja. Naučite posebne tehnike disanja namijenjene redukciji stresa, opuštanju i relaksaciji, povećanju razine energije i fokusa.

2. SPAVANJE

u službi oporavka i optimizaciji mentalnih i fizičkih sposobnosti

Kroz ovaj modul naučite osnove znanosti o spavanju te kako upravljati spavanjem svakodnevno, u službi oporavka i optimizaciji mentalnih i fizičkih sposobnosti.

3. ZDRAVA KRALJEŽNICA

lokalni i globalni stabilizatori u dinamičkoj stabilizaciji trupa

Kroz ovaj modul naučite kako inteligentno trenirati mišiće core-a s obzirom na njihovu različitu fiziologiju i poziciju, kako doprinijeti lokalnoj a kako globalnoj stabilnosti trupa, koja je njihova razlika i na koji način svaki od njih doprinosi efikasnom kretanju, funkcionalnosti periferije te razvoju sposobnosti u sportu.

4. MIOFASCIJALNI SLINGOVI U TRENINGU

povezanost mišića u službi efikasnog kretanja

Kroz ovaj modul naučite razliku između treninga obrazaca i treninga mišića, kako inteligentno trenirati tijelo da dobijemo više od svakog mišića uključenog u obrazac, kako trenirati tijelo da optimiziramo kretanje i učinimo ga efikasnim. Ujedno kako trenirati tijelo da stvorimo uvjete za maksimalnu i efikasnu ekspresiju sile tj. Sposobnosti.

5. POSTURALNA ANALIZA U TRENAŽNOM PROCESU

Kroz ovaj modul naučite kako se provodi posturalna analiza, kako se interpretiraju rezultati i kako se isti sagledavaju kao dio šireg konteksta dijagnostike rekreativaca i sportaša.

6. PROGRAMIRANJE TRENINGA TEMELJEM POSTURALNE ANALIZE

Kroz ovaj modul naučite kako programirati treninge temeljem posturalne analize, kako programirati korekcijske protokole usmjerene optimizaciji posture i kretanja, kako cjelovito trenirati tijelo odabirući one modalitete rada koji su u skladu sa određenom posturom i njenim posebnostima.

7. GLUTEUS

USKORO

Mišić koji čini razliku u kvaliteti kretanja i razvoju sposobnosti u sportu

8. STOPALO

USKORO

Karika koja nedostaje kad su u pitanju efikasnost kretanja i razvoj sposobnosti

9. ROTACIJE

USKORO

Moćne kretnje za zdravlje i dugovječnost

10. PRENATAL I POSTNATAL PROGRAM

USKORO

Sa posebnim naglaskom na diastazu recti i carski rez (izborni modul, nije obavezan za certificiranje)

Termini edukacija

Disanje – osnova zdravlja i vrhunskih performansi; 14.11.2020.

Zdrava kralježnica – lokalni i globalni stabilizatori u dinamičkoj stabilizaciji trupa; 14.11.2020.

Prenatal – program treninga za trudnice; 28.11.2020.

Post natal – diastaza recti i carski rez; 28.11.2020.

Stopalo – karika koja nedostaje; 29.11.2020.

Fascijalni slingovi – povezanost mišića u službi efikasnog kretanja; 29.11.2020.

Posturalna analiza u trenažnom procesu: 12.12.2020.

Programiranje treninga temeljem posturalne analize: 19.12.2020.

Čučanj – dijagnostika, motoričko učenje svih varijacija obrasca: 30.1.2021.

Mrtvo dizanje – dijagnostika, motoričko učenje svih varijacija obrasca: 30.1.2021.

Rotacije – moćne kretnje za zdravlje i dugovječnost: 31.1.2021.

Umjetnost komunikacije za trenere – komunikacijske vještine trenera u službi optimalnog kretanja klijenta: 31.1.2021.

Cijene

1 modul: 600,00 kn / 79,63 Eur

Novogodišnji popust nudi 5 + 1 paket!!!!

 

Kupite prvih 6 modula u paketu po cijeni od 3000,00 kn / 398,16 Eur

Cijene

1 modul: 600,00 kn / 79,63 Eur

Novogodišnji popust nudi 5 + 1 paket!!!!

 

Kupite prvih 6 modula u paketu po cijeni od 3000,00 kn / 398,16 Eur

ŽELIM KUPITI

Seminar je bio super strukturiran, s puno metoda iz prakse i odličnim omjerom teorije i prakse. Svidjelo mi se kako teorija počinje sa širokim kontekstom i završava specifičnim informacijama, a kasnije se svaka vježba/metoda provuče kroz već rečeno.
Metode sam primijenio odmah taj dan sa svojim klijentima, ali i razgovijetnije i lakše im objasnio zašto to radimo. Motiviralo je i mene jer sam imao osjećaj da sam još bolji trener.

Mislav Skrepnik

Zahvaljujem na ovako divnom i korisnom predavanju. Doista je užitak slušati Vas, osvježiti postojana te stjecati nova teorijsko – praktična znanja. Trenutno sam zaposlena kao prof. TZK te ću svakako u svome radu primijeniti trenažne operatore naučene iz Vašeg izlaganja. 🙂

Rea R.

mag.cin.

Sudjelovao sam na Vasoj današnjoj radionici, jako dobro prezentirano, sažeto i u isto vrijeme edukativno, sve super. 

Jerko Ć.

Htio bi vam se samo zahvaliti na radionici, bio je jedan lijep teorijski okvir sa konkretnim prikazom vježbi na kraju. Zbilja nemam kritika za poboljšanje, za sve više jednostavno treba više vremena. Za buduće ovakve edukacije bi volio čuti nešto o planiranju i programiranju pojedinačnog treninga. 🙂

Dinko P.

Seminar je bio odličan. Bilo je pregršt kvalitetnih informacija koje mogu primjetiti u svome radu kao kondicijski trener u plivačkom klubu sa djecom od 10-18 godina. Osobito mi se svidio naglasak na pravilno disanje, o kojem se malo priča a jako je bitan segment našeg rada. 

Borna P.

Poštovani, velike zahvale na održanoj radionici, odlični ste govornici, znanjem izazivate respekt, a stavom pozitivu i zbog toga je, slušati vas, bio pravi užitak.

Alen T.

Ovo je prva radionica kojoj prisustvujem kod vas, ne račnajuci one edukativne priče na instagram story livu u doba izolacije izazvana Covidom.  Želim da vam se zahvalim jer pokrećete u meni jednu iskru koja vrtoglavo “besni” za znanjem i saznanjem. Smatram da ste jako potkovani kopletnim znanjem iz ove naše rekreativne i sportske oblasti i da mnogo toga može i treba da se nauči od vas.

Tanja

Core Pilates Beograd

Što se tiče održane radionice izuzetno kvalitetan i koristan sadržaj i dosta lijepo to ukoponirano da u ovom kratkom vremenu dobijemo vrhunske informacije.

Mara B.

Ova radionica je bila savršena i unapred se radujem nekoj sledećoj, uživo ili na ovaj način .

Veliki pozdrav iz Beograda

Jasmina P.

Lijep pozdrav, bila sam na vašoj online radionici u subotu i ja imam samo riječi hvale.
Predavanje je bilo genijalno! Ne preduboko i preširoko s gomilom podataka pa da se izgubiš u svim informacijama, nego konkretno i pratili su primjeri svaki segment predavanja. Baš se vidi da je mnogo ljudi prošlo kroz vaše ruke i da ste, po mom skromnom mišljenju, najstručniji i najkvalitetniji po pitanju treninga, usavršavanja svojih trenera i držanja radionica i predavanja. Ja jedva čekam sljedeće!

Mateja K.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.

Želiš li suputnika na putu prema zdravom tijelu i umu?

Na pravom si mjestu. Saznaj među prvima novosti Body & Mind Health Performance Centra za zdravo tijelo i zdrav um.

Jesi li sportaš ili rekreativac?