Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Principi rada

Početna > Principi rada

Osnovni principi rada Body & Mind studija

Izvrsnost

Beskompromisno poštujemo najviše svjetske standarde koji se odnose na posjedovanje formalne i neformalne naobrazbe našeg tima, njihove iznimne socijalne vještine, vrhunsku opremu za trening i dijagnostiku, moderan i ekskluzivan izgled centra te visoke standarde svih radnih protokola.

 

Ujedno istinsko bivanje u poslu, sustavno promišljanje o onom što radimo, strast i ljubav sa kojima svakodnevno stvaramo, nezaobilazni su dostizanju izvrsnosti.

Cjelovitost

Svaki član našeg tima poznaje širok dijapazon trenažnih metoda, sportova te različitih tehnika, čijom fuzijom kreiramo unikatnu Body & Mind uslugu. Ulaganjem u stručnu educiranost tima, njihove pedagoške i komunikacijske vještine zaokružujemo kvalitetu naše usluge.

Sinergija svih članova tima kao i otvorenost za suradnju sa drugim stručnjacima, nužni su nam u cjelovitom pristupu klijentu i razvoju svih njegovih mentalnih i tjelesnih potencijala.

Personalizacija

Personalizacija ili individualni pristup treningu je osnovni uvjet kvalitete rada, sigurnosti, a time i visoke učinkovitosti treninga. Tako privatni treninzi ili rad u malim homogenim grupama jamče polaznicima veću koncentraciju i preciznost pri izvođenju vježbi, a trenerima bolju kontrolu. Ovakav pristup omogućava da treneri programiraju treninge sukladno rezultatima inicijalne dijagnostike, odabirući vježbe prema trenutnom stupnju kondicije i ciljevima svakog klijenta.

Usmjereni smo na kreiranje i održavanje kvalitetnih odnosa sa klijentima, odnosa međusobnog povjerenja i poštivanja, jer vjerujemo da su takvi odnosi ključni za velike promjene.

69599112_1242247429232658_2172219313845436416_o

Edukativnost

Edukacija je jednostavno “naša stvar”. Od prvog susreta i tako iz treninga u trening, educiramo svakog našeg klijenta o važnim segmentima kretanja.

Shvaćajući smisao i svrhu, klijent postaje bolji u onome što radi, osamostaljuje se i kadar je i sam doprinijeti vlastitom zdravlju. Unutar tima posebno posvećujemo pažnju razvoju edukacijskih vještina trenera, kako bi svaki naš trening imao dodanu vrijednost kroz doživljaj i edukaciju.

Znanost u praksi

Svakodnevno primjenjujemo znanost u praksi i približavamo je krajnjem korisniku. Primjena različitih paradigmi treninga, najsuvremenijih trenažnih i dijagnostičkih tehnologija u rekreaciji i sportu, dodana je vrijednost našeg rada i ono što nas uvelike razlikuje od ostatka tržišta.

 

Naš je dijagnostički lab jedan od najopremljenijih i najsuvremenijih laboratorija na ovim prostorima. Ujedno pomno dizajnirani dijagnostički protokoli za rekreativce i sportaše, detaljne interpretacije rezultata i trenažni programi temeljeni na njima, dokaz su kvalitetne primjene znanosti u praksi, koja doprinosi kvalitetnijim rezultatima svih naših klijenata.


Imamo znanje i uvjete za kontinuirano praćenje i mjerenje rezultata u rekreaciji i sportu, što naše trenažne programe čini superiornim.

Inovativnost

Mi smo istinski kreatori ideja prikazanih riječima, programima, filozofijom rada i poslovnim konceptom. Sve navedeno osmislili smo sami, vođeni unutarnjom inspiracijom i intuicijom. Naš koncept i naše ideje se sustavno kopiraju, a opet mi neprekidno stvaramo, smišljamo i kreiramo, vođeni hrabrošću, jasnim smislom, svrhom i strašću.

Inovativnost Body & Minda očituje se primarno u poslovnom konceptu i filozofiji našeg rada ali i u našim brandovima: PROGRESSIVE®, SCHOOL7, PROGRESSIVE PILATES®, Pilates on Demand® DVD ediciji, liniji sportske odjeće Body & Mind COLLECTION®, DISTANCE PROGRESSIVE® te u našem svjetski jedinstvenom SPORT PERFORMANCE CENTER-u koji je spojio dosad nespojivo.

Ponekad neshvaćeni, prečesto kopirani ali uvijek jedinstveni. Samo je jedan Body & Mind!

Koje metode primjenjujemo?

Povezane podstranice iz kategorije

750_4624

Individualni treninzi

Individualni način rada nam omogućuje korištenje svih naših znanja i vještina...

750_4376

Grupni treninzi

Individualni način rada nam omogućuje korištenje svih naših znanja i vještina, kao i potpunog personaliziranja...

Pilates mašine

Trening na Pilates mašinama predstavlja najcjelovitiji i najučinkovitiji trenažni sistem...

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.

Želiš li suputnika na putu prema zdravom tijelu i umu?

Na pravom si mjestu. Saznaj među prvima novosti Body & Mind Health Performance Centra za zdravo tijelo i zdrav um.

Jesi li sportaš ili rekreativac?