Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Grupni treninzi

Početna > O nama > Grupni treninzi
750_4496

Body & Mind temelji svoj sustav na individualnom i cjelovitom pristupu visokog standarda. Individualni način rada nam omogućuje korištenje svih naših znanja i vještina, kao i potpunog personaliziranja, što uvelike utječe na efikasnost i dosege istih. Naši vrhunski treneri, zajedno s drugim stručnjacima, koncipiraju, provode i valoriziraju individualne programe. Na samom se početku rada s klijentom provodi individualno upoznavanje s njegovim ciljevima, te niz PROGRESSIVE testova koji uključuju: mjerenje antropoloških karakteristika, testiranja statičke i dinamičke posture, te testovi snage i motoričkih sposobnosti.

Sukladno ukupnosti dobivenih informacija formiraju se personalizirani Body & Mind programi te se po potrebi definiraju programi prehrane i suplementacije. Učinkovitosti treninga pogoduje i neposredna interakcija između instruktora i klijenta, u kojoj se postiže veća koncentracija i preciznost klijenta te bolja kontrola i usmjerenost trenera. Program treninga, rezultati i postignuća klijenata bilježe se i ocjenjuju u njihovim osobnim kartonima.

Individualni (privatni) treninzi održavaju se kao privatni (1 osoba) ili polu-privatni (2-4 osobe) treninzi. Sam sadržaj i metodologija treninga određuje se u skladu sa ciljevima i mogućnostima klijenta, a sukladno programskom rješenju trenera. Načelno sva znanja, modaliteti rada i tehnologije, mogu biti uključene u individualne programe. Osim programa na podlogama sa vlastitim tijelom i velikim dijapazonom različitih rekvizita (lopte, polulopte, nestabilne i stabilne baze, slobodni utezi, šipke, obruči, girije, rotacijski diskovi, CORE-X, TRX,…), klijenti individualnih programa u svojim treninzima uvelike koriste sve Pilates mašine i druge fitness trenažere.

Pilates mašine nam daju mogućnost potpunog individualiziranja treninga, jer se adaptiraju točno po potrebi svakog pojedinca, kako u postavkama same mašine, odnosno količine otpora, tako i u odabiru vježbi. Sofisticirane i profesionalne STOTT PILATES® mašine svojim imenom, kvalitetom i modernim izgledom doprinose ekskluzivnosti ovog programa.

Osim u rekreaciji, gdje zdravi reakreativci žele bolje i veće rezultate, individualni treninzi nužni su u post-rehabilitaciji i rehabilitaciji te u kondicijskoj pripremi sportaša. Stoga i ne čudi da individualne treninge vode najkvalificiraniji treneri sa dugogodišnjim trenerskim iskustvom i kontinuiranom specijalističkom naobrazbom.

Povezane podstranice iz kategorije

onama

Principi rada

Body & Mind Studio pionir je inteligentnog treninga na ovim prostorima. Od početka našeg rada...

750_4376

Individualni treninzi

Individualni način rada nam omogućuje korištenje svih naših znanja i vještina...

Pilates mašine

Trening na Pilates mašinama predstavlja najcjelovitiji i najučinkovitiji trenažni sistem...

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.