Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Početna > Novosti > Obogaćeni programi…bolji rezultati

Progressive

progressive

PROGRESSIVE Conditioning program, koji se provodi u novom Centru, a sada ima novo ruho!

Naime, ovaj se program sada provodi u većem i opremljenijem prostoru koji posjeduje tartan stazu i umjetnu travu za sigurnu provedbu kondicijskih sadržaja i škole trčanja. Ujedno velik broj različitih rekvizita u Centru, omogućava nam veću raznovrsnost u programiranju te mogućnost kvalitetnijih modifikacija za klijente treninga nižeg intenziteta te izazovnih progresija za klijente treninga višeg intenziteta.

Kako je Body & Mind predvodnik primjene znanosti u praksi, obogatili smo našu uslugu PROGRESSIVE treninga POLAR TEAM sistemom, pomoću kojeg pratimo svakog klijenta individualno, njegovu srčanu frekvenciju, potrošnju energije te dugoročno povećanje kondicije i izdržljivosti. Ovim smo sistemom, temeljem evidentiranih podataka, omogućeni kvalitetnije programirati treninge te pratiti napredak klijenata, a zajedno sa mogućnostima prostora i alata, čini trening zabavnijim.

Active Body & Mind

active

ACTIVE BODY & MIND predstavlja kineziterapijski program, koji se provodi u malim homogenim skupinama do 8 polaznika. Ovaj program uzima pokret kao glavni instrument u terapiji bolnih stanja, bolesti i ozljeda. Namijenjen je osobama s kroničnim oboljenjima, osobama koje traže trajno modificirane programe vježbanja te osobama u post-rehabilitaciji.

Usmjerenost ovog programa je ka smanjenju simptoma boli, povećanju pokretljivosti, slobode kretanja I zdravlja u cjelosti. Program ACTIVE BODY & MIND polazi od ideje da su tijelo i um nedjeljiva cijelina te da pomno odabranim i sa pažnjom provedenim vježbanjem, vođenim svjesnim disanjem i fokusom, možemo utjecati na kvalitetu misli, držanja i kretanja. Ovaj holistički program spaja niz terapijskih metoda u jednu sa ciljem buđenja prirodnih sposobnosti tijela i uma da se zacijele i regeneriraju.

Kao još jedan BODY & MIND program polazi od individualnih konzultacija, posturalne analize i analize kretanja svakog polaznika zasebno. U okviru male homogene grupe pridržamo se principa individualizacije, sukladno dobivenim informacijama prije uključenja u program.

Program vode kineziolozi i fizioterapeuti BODY & MIND tima, a provodi se u juarnjim I popodnevnim terminima.

School 7

school7

SCHOOL 7 je jedinstven sustav treninga koji je primjenjiv u sportu i rekreaciji, a namijenjen je djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Ovaj sustav treninga usmjeren je ka optimizaciji držanja i kretanja. SCHOOL 7 na jasan i zanimljiv način podučava djecu temeljnim obrascima kretanja, koji su važni za zdrav rast i razvoj, kvalitetu lokomocije u svakodnevnim aktivnostima i sportu. Ovaj sustav pokriva niz vježbi u pravilnim sljedovima, sa jasnom namjerom, kojima se poboljšava pokretljivost, stabilnost, fleksibilnost, mišićna izdržljivost, ravnoteža, jakost i svjesnost. 

Suvremenim načinom života djece, bez dovoljne količine raznovrsnog gibanja, kao i ranom sportskom specijalizacijom, djeca razvijaju niz posturalnih devijacija i motoričkih nekvaliteta. Gubeći temeljne obrasce kretanja, djeca razvijaju kompenzatorne obrasce koji dugoročno mogu narušiti njihov razvoj, zdravlje i funkcionalnost. Naša višegodišnja praksa provedbe ovog sustava, potvrđuje njegovu nužnost i efikasnost. Primjenom posturalne analize na svakom djetetu, uz uvažavanje njegova motoričkog statusa,  poštivajući specifičnosti starosti djeteta, provodimo ovaj program u individualnom režimu ili malim homogenim grupama. Našim inicijalnim konzultacijama upoznajemo roditelje sa trenutnim posturalnim statusom djeteta te dajemo eventualne preporuke za rad kod kuće.


Ako želite najbolje za svoje dijete, obratite nam se sa povjerenjem.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.

Želiš li suputnika na putu prema zdravom tijelu i umu?

Na pravom si mjestu. Saznaj među prvima novosti Body & Mind Health Performance Centra za zdravo tijelo i zdrav um.

Jesi li sportaš ili rekreativac?