Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Početna > Novosti > Body & Mind u sportu

U zadnjih godinu dana Body & Mind franšiza je bila vrlo agažirana u sportu.

Naša franšiza bila je uključena u rad Hrvatske rukometne reprezentacije pa je tako prošle godine Igor Blažinčić bio član stožera u kvalifikacijama reprezentacije za Svjetsko prvenstvo na kojem je ove godine i nastupio. Hrvatska rukometna reprezentacija je obilježila ovo prvenstvo kao jedna od fizički najspremnijih reprezentacija što dokazuje kvalitetu PROGRESSIVE sustava kondicijske pripreme.

Godinu dana surađivali smo s rukometnim klubom PPD Zagreb i ostvarili zapažene rezutate osvajajući Hrvatsko prvenstvo i Hrvatski kup te drugo mjesto SEHA lige. PPD Zagreb, sa našim kondicijskim trenerima Igorom i Mirelom, bio je uspješan i u Ligi Prvaka gdje su pokazivali odlične igre zahvaljujući vrhunskom PROGRESSIVE sustavu kondicijske pripreme

Za nama je i najuspješniji OFFSEASON do sada u našoj franšizi pa je tako kroz naš novi Sport Performance Center ovo ljeto prošlo oko 70 sportaša različitih sportova. Najveća zvijezda ovog offseasona bio je Ante Žižić NBA igrač Cleveland Cavaliersa što pokazuje da i igrači iz najjačih liga zadovoljavaju sve svoje trenažne potrebe u našem centru.

Nova sezona i novi izazovi su pred nama pa je tako Body & Mind franšiza dogovorila suradnju sa dva nova i velika projekta. Jedan od projekata je suradnja sa Kineskom rukometnom reprezentacijom čiji je koordinator za kondicijsku pripremu Igor Blažinčić, a kondicijski trener koji je uključen u svakodnevni rad sa ekipom je naš Ilija Krčalić. Uz svakodnevnu primjenu PROGRESSIVE sustava kondicijske pripreme na rukometnim treninzima ekipa dolazi i u naš Sport Performance Center što je dokaz vrhunskih uvjeta koji zadovoljavaju svjetske standarde rada.

Drugi veliki projekt je suradnja sa košarkaškom akademijom Cedevita Junior u kojoj je Body & Mind franšiza postavila PROGRESSIVE sustav kondicijske pripreme za sve selekcije ove velike košarkaške akademije. U ovaj veliki projekt uključeni su naši treneri: Igor Blažinčić kao koordinator za kondicijsku pripremu cijele akademije te kondicijski treneri Mirela Anić i Vice Tokić. Za naglasiti je da je ovo prva akademija u regiji koja je postavila jedan kondicijski sustav za sve selekcije koji se temelji na rezultatima dijagnostike,  koja je napravljena na svim igračima akademije. Izuzetno smo ponosni što smo postavili i sustav za sve škole košarke u kojima trenira oko 800 djece, koja će trenirati po istim principima. Mirela i Igor su glavni pokretači postavljanja sustava te edukatori svim trenerima škola košarke u kojima zajedno kreiraju principe rada koji se temelje na sustavu rada s djecom Body & Mind franšize SCHOOL7.

 

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.

Želiš li suputnika na putu prema zdravom tijelu i umu?

Na pravom si mjestu. Saznaj među prvima novosti Body & Mind Health Performance Centra za zdravo tijelo i zdrav um.

Jesi li sportaš ili rekreativac?