Početna > Novosti > BODY & MIND Sport Performance Center (SPC)

Dragi naši klijenti! Kao što već znate, od studenog 2019. ujedinili smo dvije lokacije i raznovrsnost naših usluga na jednu adresu i pod jedan, inovativni poslovni koncept. Upravo zato, želimo vam još jednom predstaviti naš novi centar na adresi Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1. Parkirati se možete uokolo VMD-ove zgrade ili najbolje na parkingu Bogoslovnog fakulteta (ulaz iz Domobranske) koji je ograđen rampom i uvijek dostupan.

Naš novi Body & Mind Sport Performance Center je centar za vrhunske treninge i dijagnostiku rekreativaca i sportaša. U svom modernom i otvorenom interijeru, Body & Mind nudi jedinstvenu uslugu treninga i dijagnostike svima koji žele optimizirati svoje zdravlje i kretanje, nadići vlastite granice i ispuniti svoje slobodno vrijeme vrhunskim doživljajem. Naš novi SPC odlikuju živost, energičnost, vitalnost, entuzijazam i inovativnost, koji se zajednički ulijevaju u inteligentne trenažne programe, dijagnostičke protokole i cjelokupni poslovni koncept.

U sklopu Body & Mind Sport Performance Centra nalazi se najsuvremeniji Dijagnostički Lab namijenjen kineziološkim testiranjima djece, sportaša i rekreativaca. U našem se Lab-u provodi analiza sastava tijela, dijagnostika držanja i kretanja, dijagnostika hoda i trčanja te dijagnostika fukcionalnih i motoričkih sposobnosti.

U Centru provodimo različite programe rekreacije: DNS, STOTT PILATES na matu i na mašinama, PROGRESSIVE Pilates, PROGRESSIVE Conditioning training, HeavyLift, Bodyweight, Brazilian Glute Lift te PROGRESSIVE FIGHT. Ujedno provodimo kineziterapijske programe, yogu, Elastic body – program istezanja, prenatal/postnatal program te naš inovativni i višestrani program za djecu – SCHOOL7. Osim treninga rekreativaca, provodimo različite programe kondicijske pripreme sportaša, usmjerene razvoju i održavanju sposobnosti te prevenciji i sanaciji sportskih ozljeda.

Zajednički cilj ovih programa su: unaprjeđenje zdravlja, kondicije, snage, redukcija masnog tkiva, povećanje fleksibilnosti i mišićnog tonusa te povećanje izdržljivosti i razine energije.

Ako želite najbolje za sebe, dođite u BODY & MIND SPC.

GRUPNI PROGRAM

Treninzi u grupama odvijaju se u malim trenažnim skupinama od 6 do 8 polaznika.
Male grupe omogućuju veću individualizaciju programa unutar iste skupine. Treninzi grupa programiraju se s ciljem postizanja konkretnih rezultata za određeni period, poštujući sastav grupe, razinu sposobnosti i mogućnosti klijenata unutar grupe. I unutar grupnih programa pazi se na kvalitetu podučavanja i kontrole izvođenja vježbi svakog sudionika te se nastoji odgovoriti individualno specifičnim zahtjevima klijenata unutar grupe.

Najbolji dio treninga u grupi je motivacijska atmosfera, veselje i pozitivizam koji su važan pokretač u kontinuiranoj brizi za zdravlje i vrhunsku formu.
Preporuča se osobama s ranijim iskustvom u treningu i osobama bez ograničenja, izuzev grupnih Prenatal i Active programa.

Tipovi grupnih trening programa:

 • PILATES na mašinama (dominantno na Reformeru)
 • PILATES na parteru (MATWORK)
 • PROGRESSIVE funkcionalno – kondicijski program
 • POWER FLOW
 • SCHOOL 7 – Sportski programi za djecu
 • PRENATAL i POSTNATAL*
 • ACTIVE zdravstveni fitness (program terapije pokretom)*

*Ovi programi spadaju u grupne programe, ali za posebne populacijske skupine, osobe s posebnim ograničenjima i potrebom za modifikacijom vježbi te za osobe sa bolnim stanjima i ozljedama.

INDIVIDUALNI PROGRAM

Individualni treninzi su treninzi najvišeg standarda, temeljeni na rezultatima dijagnostike te usklađeni s ciljevima klijenta.

U ovom programu potpuno se odgovara preferencijama, osobinama i mogućnostima klijenta.

Klijenta se detaljno podučava, kontrolira i podržava u provedbi svake vježbe te drugim aspektima optimizacije zdravlja i dugovječnosti.

Posebno se preporuča osobama u kineziterapiji, osobama specifičnih trenažnih zahtjeva i ciljeva te osobama kojima treba više inicijalne podrške prilikom ulaska u trenažni program.

Tipovi individualnih trening programa:

 • PILATES na mašinama
 • PILATES na parteru
 • PROGRESSIVE program različitih ciljeva: redukcija potkožne masti, izgradnja mišića, povećanje funkcionalnosti i kondicije, razvoj sposobnosti i dr.
 • TERAPIJA POKRETOM – programi korekcije posture i sanacije bolnih stanja/ozljeda
 • PRENATAL i POSTNATAL
 • POWER FLOW
 • SCHOOL 7 – Sportski program za djecu

Oblici individualnih treninga:

 • Single – jedan klijent s trenerom (1 na 1)
 • Duo – dva klijenta s trenerom (2 na 1)
 • Semi individual – tri klijenta s trenerom (3 na 1)