Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Vice Tokić

Početna > Naš tim > Vice Tokić

Vice Tokić prvostupnik je kineziologije te kondicijski trener. Studij završava 2014. godine na Kineziološkom Fakultetu u Zagrebu da bi 2016. godine nastavio studij te upisuje diplomski specijalistički studij smjer kondicijska priprema sportaša također na Kineziološkom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Prva radna iskustva Vice je stekao u radu sa djecom kao voditelj sportskih programa u univerzalnoj sportskoj školi te kao praktikant u kadetskom uzrastu NK Zagreb 2012. godine.

 

Iste godine kao perspektivni student smjera kondicijske pripreme sportaša priključuje se radu Sportsko dijagnostičkog centra pri Kineziološkom Fakultetu u Zagrebu te stječe veliko znanje i iskustvo u segmentu Dijagnostike sportaša, surađujući sa brojnim sportašima i selekcijama poput košarkaške, nogometne, veslačke, vaterpolo, skijaške, judo, hrvačke, odbojkaške i dr. Osim navedenih selekcija treba istaknuti iskustvo rada u sportu osoba sa invaliditetom. Osim dijagnostike Vice sudjeluje u nastavi iz stručnih predmeta.

 

Dijagnostikom na Kineziološkom Fakultetu Vice se bavi do listopada 2018. godine od kad postaje član Body&Mind tima te voditelj odjela za dijagnostiku.

U isto vrijeme gradi uspješnu karijeru kondicijskog trenera i postiže državna i regionalna odličja sa kadetskim i juniorskim selekcijama KK Trešnjevka te ženskom Hrvatskom košarkaškom reprezentacijom u razdoblju od 2015. – 2018. godine. U tom periodu, sudjeluje na čak četiri evropska prvenstva za kadetski uzrast a najveći uspjeh postiže na EP. 2016. godine u Udinama osvojivši 5. mjesto koje je osiguralo nastup na Olimpijskim igrama za mlade sportaše u Mađarskoj 2017. godine.

 

Dolaskom u Body&Mind postaje kondicijski trener KK Rudeš – seniori, sezona 2018/19.

 

Oplemenjuje Body & Mind tim stručnjaka, sa kojim radi na ravoju PROGRESSIVE sustava dijagnostike i kondicijske pripreme.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.