Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Lea Mlinarić Senjak

Početna > Naš tim > Lea Senjak

Od predskolske dobi aktivno trenira Ritmičku gimnastiku i plivanje u Plivackom Klubu Dubrava. 2012.g. iz ljubavi prema sportu upisuje Stručni studij za izobrazbu trenera, usmjerenja Fitness na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

 

Od početka studija radi kao trener u fitness studiju za žene u Zagrebu, gdje stiće svoje prvo trenersko iskustvo i gdje 6 godina kontinuirano programira indivudualne treninge te vodi grupne programe Tabate i Korerktivna gimnastike.

 

Od priključenja Body & Mind timu prolazi velik broj stručnih edukacija iz područja kineziterapije i rekreacije. Tako završava seminare STOTT PILATES-a na podlogama i mašinama, PROGRESSIVE® programe za rekreacije, ISP seminar za postrehabilitaciju ozljeda i posebne populacijske skupine, DNS edukaciju za trenere te niz internih edukacija iz područja posturalne analize, planiranja i programiranja treninga. Ujedno završava seminar Mentalni trening za trenere.

 

U Body & Mind Studiju Lea provodi kondicijske programe za rekreaciju, Pilates na podlogama i mašinama, pre i post natal programe te različite kineziterapijske programe.

 

Leina posebnost očituje se u velikoj želji za učenjem, hrabrom prihvaćanju izazova te toplom i veselom pristupu klijentima.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.

Želiš li suputnika na putu prema zdravom tijelu i umu?

Na pravom si mjestu. Saznaj među prvima novosti Body & Mind Health Performance Centra za zdravo tijelo i zdrav um.

Jesi li sportaš ili rekreativac?