Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Dino Janeš

Početna > Naš tim > Dino Janeš

Završio je preddiplomski studij kondicijske pripreme sportaša na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.


Za vrijeme studiranja započeo je svoju profesinonalnu karijeru kao trener u fitness centru, gdje je planirao i provodio programe treninga u radu s brojnim rekreativcima i sportašima. Dino je završio srednju školu za fizioterapeuta, koja mu uvelike pomažu u kineziterapiji te specifičnim programima prevencije ozljeda I korekcije biomehanike.

 

Od 2014 godine surađuje s ljetnom školom nogometa GNK Dinamo kao fizioterapeutski tehničar gdje primjenjuje razne postupke fizikalne terapije te prevencije ozljeda u radu sa djecom školskog uzrasta u dobi od 6 do 15 godina.

2018 godine sudjeluje u kondicijskoj pripremi sportaša kao vanjski suradnik za Hrvatski skijaški savez (CRO Ski).


Također iste godine započinje individualni rad sa natjecateljicom u Powerliftingu gdje provodi specifičan plan i program za razvoj jakosti potrebne za navedeni sport.

 

Dinov kontakt sa sportom počeo je dosta rano, već sa njegovih 7 godina. Bavio se skijaškim trčanjem gdje je postigao značajne rezultate na državnim i županijskim natjecanjima. Bio je i član hrvatske reprezentacije na Olimpijskim igrama mladih.


U srednjoj školi počinje trenirati brazilsku jiu jitsu s kojom se i danas aktivno bavi i natječe. Nakon osvojenih brojnih odličja sa državnih i međunarodnih natjecanja nastupa i na europskom prventsvu u Portugalu gdje postiže značajan rezultat.

 

Dinova fizioterapijska podloga I specifična znanja iz kondicijske pripreme, dobro razumijevanje posturalnih utjecaja na kretanje te visoka razina angažmana, veliki su doprinos ukupnom radu Body & Mind-a.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.

Želiš li suputnika na putu prema zdravom tijelu i umu?

Na pravom si mjestu. Saznaj među prvima novosti Body & Mind Health Performance Centra za zdravo tijelo i zdrav um.

Jesi li sportaš ili rekreativac?