Inteligentnim treningom do zdravlja
PON - PET: 07:00 - 22:00, SUB: 08:00 - 14:00 f t i y

Body & Mind

Body & Mind Sport Performance Centar

Početna > Body & Mind Sport Performance Centar

Dijagnostičko-trenažni centar najvišeg standarda!

Naš Sport Performance Centar (SPC) je svjetski jedinstven centar koji spaja dosada nespojivo, uslugu mindbody treninga sa kondicijskim sadržajima. Ovaj centar otvoren je i moderan, sportski orijentiran prostor, podijeljen u pet zona rada, nudeći sve što suvremenom čovjeku treba kako bi očuvao zdravlje, vitalnost i dugovječnost.

fotka centra-web

Pilates-funkcionalna zona opremljena je sa Pilates spravama (Reformer, Chair) i rekvizitima za programe Pilatesa na mašinama i parteru. 

Conditioning zona sadrži tartan stazu za školu trčanja i lako-atletske sadržaje te umjetnu travu sa velikim brojem rekvizita za provedbu različitih funkcionalno-kondicijskih sadržaja. 

Heavy lift zona sadrži kaveze, slobodne utege i druge sprave za provedbu treninga sa vanjskim opterećenjima. 

Smart zona sadrži niz inteligentnih rekvizita te ukupnost Pilates opreme (Reformer, Cadillac, Chair, Barrels) za provedbu kineziterapijskih i posturalno-korekcijskih treninga. Dijagnostički lab opremljen je najsuvremenijom opremom za testiranje funkcionalnih i motoričkih sposobnosti te testiranje biomehanike tijela.

SPC koristi najnovije tehnologije za razvoj sposobnosti, dijagnostiku, analizu kretanja i praćenje napretka sportaša i rekreativaca. Integracija znanosti u praksu jedan je od postulata rada ovog unikatnog centra, koji nudi uslugu kondicijske pripreme sportaša, kondicijskih programa za rekreaciju, Pilates za rekreaciju i sport, kineziterapiju i dijagnostiku.

Body & Mind Sport Performance Center odlikuje živost, energičnost, otvorenost i nadilaženje vlastitih granica. U njemu svoje mjesto za trening i razvoj nalaze mladi i stari, osobe sa različitim stupnjem ograničenja i mogućnosti, osobe sa različitim ciljevima i vrijednostima, ali ujedinjeni idejom da žele najbolje za sebe i svoje zdravlje.

Razmišljate o pokretanju businessa u ovoj branši?
Mi smo tu da vam pomognemo. Obratite nam se s povjerenjem!

Saznajte više

O NAMA

Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Mjesto za trening sportaša i rekreativaca… f t i y

Kontakt

Body & Mind Sport Performance Center
Vukasovićeva 1 / Kuniščak A1
Zagreb, 10000, HR

Mobile: 00385 91 600 5753
Email:info@body8mind.com
pon – pet 07:00 – 22:00
subota 08:00 - 14:00

Kako do nas? >
Trademark or registered trademark of Merrithew corporation, used under license. Content© Merrithew Corporation, used with permission.
Copyright © 2018. Body & Mind. Sva prava pridržana. Izričito je zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj i vizualni identitet, osim iznimno kada je takva mogućnost rezultat prethodnog odobrenja BM Studio Vl. Mirela Anić Tarle.